All Star Challenge

Främjar samarbete

199 kr

Artikelnr: N/A.

All-Star Challenge är ett onlinespel med roliga uppdrag som tar er laganda till en ny nivå! Utmaningarna är framtagna för att bidra med skratt och främja gruppens samarbete genom att lösa en mix av uppgifter i 45 minuter.

Lagen tävlar mot varandra genom att ta sig an upp till 30 roliga miniutmaningar uppdelat i 5 olika kategorier. Spelet innefattar teamwork, strategiskt tänkande och kreativitet. Allt under tidspress. Det finns 5 olika kategorier som kan ge totalt 1000 poäng. Kategorierna är uppbyggda för att alla ska kunna delta och är lättsamma och roliga.

En virvelvind av olika teman, val och perspektiv bidrar till en All-Star känsla samtidigt som lagen tävlar om att nå så många poäng som möjligt.
– Kreativitet
– Vinn eller Försvinn
– Udda kunskap
– Öga för detaljer/Jobba under tidspress
– Kluringar

All-Star Challenge spelas i grupper om 3–5 personer. Deltagarna kan spela vart de än är och kopplar upp sig via exempelvis Zoom eller Teams. Allt som behövs utöver det är en dator och en webbläsare. Ni kan spela spelet i samband med ett större möte eller låta lagen spela när det passar dem själva.

  • Online
  • Distans
  • Utmanade
  • Teambuilding

Alternativ 1

1 timme

All Star Challenge

 

 

Per person: 199 kr

Startavgift(400: 2.000 kr

Alla priser är exkl. moms