Breaking the Silos

När samarbete är nyckeln till framgång!

495 kr

Artikelnr: Inte tillgänglig.

Behöver ni bli bättre på samarbete? Breaking the Silos är en rolig och utmanande teambuildingaktivitet, där deltagarna både tävlar och samarbetar med varandra.

Breaking The Silos går ut på att deltagare tävlar mot varandra i lag om fem, genom att lösa roliga och kreativa utmaningar. Utmaningarna kommuniceras och löses med hjälp av en
surfplatta. Många av uppdragen löser man genom att interagera med sin omgivning. De viktigaste utmaningarna i spelet är Samarbetsövningar, som kräver att lagen tar hjälp av varandra.

Breaking the Silos är ett roligt och utmanande spel där deltagarna måste vara kreativa och kunna arbeta tillsammans, både som ett lag men även tillsammans med sina
motståndare. Spelet går att skräddarsy så att det innefattar företagsspecifika ämnen eller frågor.

Lagpoäng – Målet är att laget ska samla ihop så många poäng som möjligt. Detta gör de genom att lösa över 100 stycken utmanande och roliga uppdrag.

Samarbetspoäng – De utmaningar som är värda mest poäng är Samarbetsuppdrag. För att lösa dessa utmaningar krävs det att lagen tar hjälp av varandra.

Företagspoäng – Här har du möjlighet att lägga till mål kopplade till ert företag, som alla lag tillsammans måste uppnå inom en viss tid. Dessa mål går att ta del av och följa på en leaderboard.

Målet med spelet är inte enbart att vara snabb eller tävlingsinriktad, utan det handlar till stor del också om att vara bra på att samarbeta!

  • Lagtävling
  • Skapar samarbete
  • Lättsamt och roligt
  • Utmanande

Denna aktivitet utförs utomhus. I vissa fall kan vi arrangera detta inomhus men det kräver mycket utrymme och godkännande av konferensanläggning eller liknande.

Alternativ 1

 

 

 

 

Per person: 495 kr

Startavgift(400: 4.500 kr

Alla priser är exkl. moms