Exploration challenge

Mer engagerande än sightseeingbussen!

Kombinera sightseeing med kul problemlösning och strategiskt tänkande 

Hur Exploration Challenge fungerar
I Exploration Challenge utmanas lagen med att besöka 10 berömda landsmärken (alternativt utvalda platser) runtom i en storstad. När de når fram till en plats får de ett antal uppgifter relaterade till platsen via en surfplatta – gruppbilder, kodjakt och rolig frågesport. I kategorin besöka en ny plats är Exploration Challenge vår toppsäljare!

Tiden är begränsad, vilken väg väljer du?
Under deltagarnas vandring genom staden får de hela tiden nya, roliga uppdrag via deras surfplattor för att vidare höja deras poäng. Det finns inte tid att besöka alla platser, så uppdraget ligger i att planera den optimala rutten. Ska vi gå till platsen längst bort som ger mest poäng? Eller flera av de närmare för färre poäng?

Oavsett vilken strategi, så får alla lag se stadens höjdpunkter medan de på ett roligt sätt tar sig till de bestämda platserna.

 
Vi har byggt Exploration Challenge för många städer. Är din stad på tur?
Aten, Barcelona, Baveno, Berlin, Köpenhamn, Dubai, Göteborg, Helsingfors, Ibiza, Las Vegas, Lissabon, London, Miami, New York, Nice, Oslo, Prag, Riga, Rom, Sitges, Stockholm, Istanbul, Paris och Åre.

Låt oss bygga en för din stad också!

 
Anpassa efter dina behov och plats
Vi kan skräddarsy spelet och hjälpa er att integrera era egna frågor eller aktuella utmaningar. Det får era medarbetare att tänka till och ta till sig ett budskap på ett lättsamt och kul sätt. Snittbetyget på våra 200 senaste genomförde aktiviteter är 4,6 på en skala 1-5 där 5 är högst.

Var: Genomförs utomhus
Tidslängd: 75-150 minuter
Gruppstorlek: Ingen begränsning på antal deltagare
Pris: 590kr per person – minimidebitering 10,000kr
Typ av aktivitet: Poängjakt i kombination med sightseeing

Rabatter erbjuds för större grupper eller flerköp.

Vår personal tar hand om allt, och tar med allt som behövs för att genomföra aktiviteten. Vi har ett snittbetyg på 4,6 av 5 på våra senaste 200 spel.