Medarbetarskap

Praktiska teambuildingövningar

295 kr

Artikelnr: Inte tillgänglig.

I dagens föränderliga värld ställs ställs högre krav på organisationen och medarbetarna. Vi har skapat gruppdynamiska övningar för att involvera, skapa tillit, öka kommunikationen och förbättra samarbetet. 

Involvera – Alla behövs på övningen knuten för att lyckas med uppgiften, alla håller händerna på ett rep och utan att släppa så ska en knut göras. Tillit – detta moment får gruppen att känna trygghet och även hitta lösningar tillsammans. Gruppen delas in i lag vars uppgift är att ta sig över ”syraflod” utan att varken tappa varken arbetsmaterial eller lagmedlemmar i floden. Allt sker under tidspress och det krävs att kommunikation, arbetsplanering och ledarskap fungerar fullt ut för att lyckas. 

Kommunicera – här vill få deltagarna att kunna påverka och även hitta kontroll utifrån sin egen handling och det bygger på ett blindtest där gruppen ska lyckas göra en 4-kant med räta hörn och lika långa sidor tillsammans med förbundna ögon. 

Samarbeta – kroken är en övning där alla i gruppen måste samarbeta för att lyckas flytta föremålen från en plats till en annan. 

Alternativ 1

 

 

 

 

Per person: 295 kr

Startavgift(200: 5.500 kr

Alla priser är exkl. moms