Stridsbåt – Grinda

I hjärtat av skärgården

395 kr4.495 kr

Artikelnr: N/A.

Bocka av The Bucket List med ett besök till Stockholms populäraste skärgårdspärla Grinda. En idyllisk plats med utrymme för stillhet eller aktivitet.

Stockholmspärlan Grinda är populär vilket känns självklart väl på plats. Ön saknar vägförbindelse men med hjälp av vår stridsbåt tar vi er till hjärtat av Stockholms skärgård. Låt er hänföras av platsen inte minst av Grinda Wärdshus och dess arkitektur. Byggnaden utgör en vacker kontrast mot de klassiska stugorna som präglar ön. Värdshuset byggdes som en motreaktion till industrialismens likformighet och har bevarat sina sensuella former och stuckatur sedan dess.

Denna tur startar i Stockholms hamn och tar er till Grinda på knappt en timme. Ni kan välja mellan två turer där lunch eller middag
sammansluter besöket. Dryck är ej inkluderat i angivet pris.

Stridsbåten rymmer 12 passagerare. Är ni fler än 12 kan ni komplettera med RIB-båtar eller vår T40.

Tips! Lägg till en timme på lunchen eller middagen för endast 2 000:-/båt.

  • I hjärtat av skärgården
  • En timme med stridsbåt från Stockholm
  • Ö utan vägförbindelser

Våra turer startar och avslutas i Stockholms hamn om inget annat är överenskommet.
Upphämtningsplatser:

Kastellholmen (https://kartor.eniro.se/m/a8vrD) Strandvägen, Kajplats 17 (http://kartor.eniro.se/m/50f9g)   Kungliga slottet  (https://kartor.eniro.se/m/a8vrD) När ni väljer att åka med oss till Grinda får ni ta del av en fartfylld upplevelse utöver det vanliga. Som gäst ombord våra RIB-båtar får ni låna all nödvändig utrustning och klädsel.
Utrustning/klädsel: – Flytoverall/Skalställ om vattentemperaturen tillåter – Mössa – Flyväst
FAKTA OM STRIDSBÅTEN Längd: 39 fot Besättning: 1-2 personer Antal platser: 12 passagerare Motor: Scania 1.000hk Framdrivning: Vattenjet Toppfart: 45 knop Radar: Ja VHF: Ja Plotter: Ja

Alternativ 1

3,5 timmar

Stridsbåt t.o.r

Lunch

 

Per person: 395 kr

Startavgift per båt(12: 14.000 kr

Alla priser är exkl. moms

 

Alternativ 2

5 timmar

Stridsbåt t.o.r

3-rätters middag

 

Per person: 895 kr

Startavgift per båt(12: 17.000 kr

Alla priser är exkl. moms

 

Alternativ 3

6 timmar

Stridsokopter (utresa)

3-rätters middag

Stridsbåt (hemresa)

Per person: 4.495 kr

 

Alla priser är exkl. moms

Min. antal personer: 10

Måste jag betala om ni ställer in?

Det är högst ovanligt att vi ställer in våra båtturer pga av vädret. Om vi mot förmodan skulle ta ett sådant beslut får ni pengarna tillbaka eller boka om turen till ett annat datum.

Hur många får plats på stridsbåten?

Vår stridsbåt rymmer 12 gäster.

Är priserna ink moms?

Nej, alla priser är ex moms eftersom vi riktar oss främst mot företagsmarknaden. Vill du se ink moms priserna kan du lägga till produkten i varukorgen och när du besöker kassan finns möjligheten att visa priserna ink moms.      

Säljer ni till privatpersoner?

Vi säljer inte enstaka platser till privatpersoner. Detta gäller båt- och helikopterturer. Om ni vill boka direkt med oss måste ni chartra hela båten eller helikoptern. Vill ni köpa enstaka platser ber vi er kontakta vår partner Live it som säljer presentkort på både båtturer och helikopterturer.

Vad är det för skillnad att åka stridsbåt jämfört med RIB?

I stridsbåten kan man sitta både utomhus på akterdäck samt inne i en uppvärmd kupé. Stridsbåten har en maxfart på 45 knop medan RIB-båten har en toppfart på 60 knop. Stridsbåten har dock vattenjet vilket möjliggör snabba och tvära manövrar för de som önskar detta. Fartupplevelsen är större i en RIB jämfört med stridsbåten.