Stridsbåt – Julbord på Grinda

I hjärtat av skärgården

2.495 kr

Artikelnr: Inte tillgänglig.

I en magisk vinteridyll dukar Grinda Wärdshus upp julbordet för er. Kom ut och njut av lugnet, naturen och ett generöst klassiskt julbord.

Vi eldar i den vackra eldstaden på Wärdshuset, spelar stämningsfull musik och värmer upp bastun för en fulländad vinterupplevelse.
Vi tar er tur & retur med vår Stridsbåt alternativt den mer ombonade T40:an eller våra RIB-båtar. Det bjuds på glögg vid lågfarten när vi går genom Vaxholm.

Båten rymmer 12 personer.

Tips!
Lägg till en timme på lunchen eller middagen för endast 2.000:-

Min. debitering 10 personer

  • I hjärtat av skärgården
  • En timme med stridsbåt från Stockholm
  • Ö utan vägförbindelser

Våra turer startar och avslutas i Stockholms hamn om inget annat är överenskommet.
Upphämtningsplatser:

Kastellholmen (https://kartor.eniro.se/m/a8vrD) Strandvägen, Kajplats 17 (http://kartor.eniro.se/m/50f9g)   Kungliga slottet  (https://kartor.eniro.se/m/a8vrD) När ni väljer att åka med oss till Grinda får ni ta del av en fartfylld upplevelse utöver det vanliga. Som gäst ombord våra RIB-båtar får ni låna all nödvändig utrustning och klädsel.
Utrustning/klädsel: – Flytoverall/Skalställ om vattentemperaturen tillåter – Mössa – Flyväst
FAKTA OM STRIDSBÅTEN Längd: 39 fot Besättning: 1-2 personer Antal platser: 12 passagerare Motor: Scania 1.000hk Framdrivning: Vattenjet Toppfart: 45 knop Radar: Ja VHF: Ja Plotter: Ja

Alternativ 1

6 timmar

Stridsbåt t.o.r

Julbord

 

Per person: 2.495 kr

 

Alla priser är exkl. moms

 

Måste jag betala om ni ställer in?

Det är högst ovanligt att vi ställer in våra båtturer pga av vädret. Om vi mot förmodan skulle ta ett sådant beslut får ni pengarna tillbaka eller boka om turen till ett annat datum.

Hur många får plats på stridsbåten?

Vår stridsbåt rymmer 12 gäster.

Är priserna ink moms?

Nej, alla priser är ex moms eftersom vi riktar oss främst mot företagsmarknaden. Vill du se ink moms priserna kan du lägga till produkten i varukorgen och när du besöker kassan finns möjligheten att visa priserna ink moms.      

Säljer ni till privatpersoner?

Vi säljer inte enstaka platser till privatpersoner. Detta gäller båt- och helikopterturer. Om ni vill boka direkt med oss måste ni chartra hela båten eller helikoptern. Vill ni köpa enstaka platser ber vi er kontakta vår partner Live it som säljer presentkort på både båtturer och helikopterturer.

Vad är det för skillnad att åka stridsbåt jämfört med RIB?

I stridsbåten kan man sitta både utomhus på akterdäck samt inne i en uppvärmd kupé. Stridsbåten har en maxfart på 45 knop medan RIB-båten har en toppfart på 60 knop. Stridsbåten har dock vattenjet vilket möjliggör snabba och tvära manövrar för de som önskar detta. Fartupplevelsen är större i en RIB jämfört med stridsbåten.