T40 Fikakorgen

Ett break i konferensen

295 kr

Artikelnr: N/A.

Efter en dag i konferensen kan det vara skönt att få lite frisk luft på havet. Vår T40 tar er på en skärgårdstur mellan kobbar och skär och landar på lämplig klippa. Här dukar vi upp fika och det är bara att njuta av den härliga miljön som skärgården har att erbjuda.

Skärgårdens dofter skapar både förnimmelser och väcker minnen till liv. Att vistas i skärgården ger en slående kontrast mot vardagen – ett hälsosamt äventyr med aktiva upplevelser i en förföriskt vacker natur.

Ni kan välja mellan att sitta inne i vår varma kabin eller ute på däck. Det finns självklart flytvästar, varmajackor och
fleeceplädar till alla.

T40 plats för upp till 12 passagerare. Är ni fler kan ni välja till RIB eller stridsbåt som också tar 12 passagerare.

  • Skärgårdsupplevelse
  • Fikatur
  • En värld av öar

Denna tur startar och slutar på konferensanläggningen. Fika tas med från anläggningen.   Som gäst ombord våra båtar får ni låna all nödvändig utrustning och klädsel.

 

Alternativ 1

1 timme

T40

Fika

 

Per person: 295 kr

Startavgift per båt(12: 10.000 kr

Alla priser är exkl. moms

 

Alternativ 2

2 timmar

T40

Fika

 

Per person: 295 kr

Startavgift per segelbåt(12: 12.000 kr

Alla priser är exkl. moms

 

Måste jag betala om ni ställer in?

Det är högst ovanligt att vi ställer in våra båtturer pga av vädret. Om vi mot förmodan skulle ta ett sådant beslut får ni pengarna tillbaka eller boka om turen till ett annat datum.

Hur många får plats på stridsbåten?

Vår stridsbåt rymmer 12 gäster.

Är priserna ink moms?

Nej, alla priser är ex moms eftersom vi riktar oss främst mot företagsmarknaden. Vill du se ink moms priserna kan du lägga till produkten i varukorgen och när du besöker kassan finns möjligheten att visa priserna ink moms.      

Säljer ni till privatpersoner?

Vi säljer inte enstaka platser till privatpersoner. Detta gäller båt- och helikopterturer. Om ni vill boka direkt med oss måste ni chartra hela båten eller helikoptern. Vill ni köpa enstaka platser ber vi er kontakta vår partner Live it som säljer presentkort på både båtturer och helikopterturer.

Vad är det för skillnad att åka stridsbåt jämfört med RIB?

I stridsbåten kan man sitta både utomhus på akterdäck samt inne i en uppvärmd kupé. Stridsbåten har en maxfart på 45 knop medan RIB-båten har en toppfart på 60 knop. Stridsbåten har dock vattenjet vilket möjliggör snabba och tvära manövrar för de som önskar detta. Fartupplevelsen är större i en RIB jämfört med stridsbåten.