Svartsö – Glampingkonferens

7.250 kr

Artikelnr: N/A.

Boka konferensresan där den naturnära miljön inte går att förbises. En övernattning på Svartsö med guldkant. Resan börjar i Stockholms hamn där vi tar er ut på en skärgårdstur till Svartsö Logi.

Välkomna till Svartsö Logi och njut av en inspirerande affärsresa. Här finns möjlighet att hålla konferensen utomhus och bli ett med naturen. Lugnet från skärgårdsmiljön skapar goda förutsättningar för upplyftande diskussioner. Vi bjuder in till en övernattning nära naturen, samtidigt med den bekvämlighet ni förtjänar. I våra inredda canvas tält vid strandkanten nedanför Svartsö Krog har var och ett sin egen lilla terrass med sjöutsikt. Ni somnar till havets och naturens ljud i sköna sängar bäddade med duntäcke- & kudde, och vaknar upp på en plats med unik atmosfär.

Lunchen och middagen serveras på Svartsö krog. Efter frukost tar vi er åter till Stockholmshamn.

Max 10 pers
5 tält,  2 bäddar i varje tält.

Konferens i restaurangen eller utomhus vid fint väder.

Alla måltider inkl fika ingår.

  • Heldagskonferens
  • Fika
  • Lunch
  • 5-rätters middag
  • Välfyllda frukostkorgar levereras till tälten
  • RIB Transport t.o.r

Våra turer startar och avslutas i Stockholms hamn om inget annat är överenskommet. Upphämtningsplatser: Kastellholmen (http://kartor.eniro.se/m/P83yD) Strandvägen, Kajplts 17 (http://kartor.eniro.se/m/50f9g) Slussen, Räntmästartrappan (http://kartor.eniro.se/m/TuYpE) När ni väljer att åka med oss till Grinda får ni ta del av en fartfylld upplevelse utöver det vanliga. Som gäst ombord våra RIB-båtar får ni låna all nödvändig utrustning och klädsel. Utrustning/klädsel: – Flytoverall/Skalställ om vattentemperaturen tillåter – Mössa – Goggles – Handskar – Flyväst Om våra båtar: Längd: 30 fot Besättning: 2 personer Antal platser: 12 passagerare/RIB Motorer: 2x300hk Toppfart: 60 knop Radar: Ja VHF: Ja Plotter: Ja

Alternativ 1

1 dygn timme

RIB transport t.o.r

Lunch & 5 rätters middag

Övernattning i tältet med nybäddad säng & badhandduk

Per person: 7.250 kr

 

Alla priser är exkl. moms

Min. antal personer: 10 pers