Villa Muskö

Exklusivt & enskilt

9.995 kr

Artikelnr: N/A.

Villa Muskö ligger helt ogenerat utan insyn och tomten är på 8000 kvm med 200 m strandlinje med klippor men även med en barnvänlig strandremsa för bad och lek. Villa Muskö vänder sig till mindre grupper som vill konferera i enskildhet. Ni disponerar hela anläggningen exklusivt vilket innebär att ni kan arbeta ostört.

Två bryggor, den ena större bryggan har inte bara segeldjup ända in till kanten, utan är även perfekt för fiske. Tar man båten tio minuter så har du ett av Stockholms skärgårds bästa havsöringsfiske men det finns givetvis även gott om abborre, gädda, sik och gös. Det går givetvis bra att även fiska direkt från bryggorna eller från valfri klippa på tomten.

Huvudbyggnaden – Muskö
Huvudbyggnaden om 130 kvm består av 4 separata sovrum, i varje sovrum finns två enkelsängar, antingen kan sängarna placeras intill varandra som dubbelsäng eller som två separata enkelsängar. Köket är helt öppet med köksö, där finns också ett enormt fönsterparti på hela 5 meter som ger en makalös utsikt ut över Horsfjärden när man konfererar, lagar mat eller äter middag.

Vid det stora matbordet får upp till 12 personer plats både för middagar och konferens. Här finns både griffeltavla och en vridbar LCD TV för anslutning av dator etc, för filmvisning och presentationer. Huvudbyggnaden har även ett modernt badrum med wc, dusch samt tvättmaskin med integrerad torktumlare. Vardagsrummet ligger precis i anslutning till köket och där finns även en härlig öppen spis.

Precis utanför finns en stor altan mot havet i olika nivåer med ett stort matbord för upp till 12 personer, en härlig loungedel med soffor och fåtöljer. Här finns också ett nerfällt spabad med plats för upp till upp 8 personer där man kan njuta av magiska solnedgångar.

Lilla Huset – Berga
På andra sidan huvudbyggnaden ligger det lite mindre huset. Denna byggnad är om 60 kvm, fördelat på två sovrum, ett med 2 enkelsängar som också kan bilda en dubbelsäng samt ett enkelrum med 1 st enkelsäng. I denna byggnad finns även ett loft med 2 sängar (eller dubbelsäng om man vill) Denna plats har nog den mest spektakulära utsikten av alla.

Gavel mot havet och Horsfjärden är helt i glas, varav glaspartiet går att öppna helt, en öppning på 4 meter rakt ut på altanen. Modernt badrum med wc och dusch som även är handikappvänligt.

 

Paketet inkluderar:
– Lunch, eftermiddagsfika, trerättersmiddag, frukost som tillagas av vår kock

Minimum 8 personer

  • Helpension
  • Konferenslokal
  • Spa och bastu
  • RIB Transport t.o.r

Våra turer startar och avslutas i Stockholms hamn om inget annat är överenskommet. Upphämtningsplatser: Kastellholmen (http://kartor.eniro.se/m/P83yD) Strandvägen, Kajplats 17 (http://kartor.eniro.se/m/50f9g) Slussen, Räntmästartrappan (http://kartor.eniro.se/m/TuYpE) När ni väljer att åka med oss till Sandudden får ni ta del av en fartfylld upplevelse utöver det vanliga. Som gäst ombord våra RIB-båtar får ni låna all nödvändig utrustning och klädsel. Utrustning/klädsel: – Flytoverall/Skalställ om vattentemperaturen tillåter – Mössa – Goggles – Handskar – Flyväst Om våra båtar: Längd: 30 fot Besättning: 2 personer Antal platser: 12 passagerare/RIB Motorer: 2x300hk Toppfart: 60 knop Radar: Ja VHF: Ja Plotter: Ja

Alternativ 1

 

RIB transport t.o.r

Villa Muskö

Helpension

Per person: 9.995 kr

 

Alla priser är exkl. moms