Beat The Hacker

Klurigt under tidspress

199 kr

Artikelnr: N/A.

Beat the Hacker’ är ett engagerande och virtuellt Escape Game. Det spelas online, var som helst. Perfekt för grupper på distans!

I ”Beat the Hacker” utmanas spelarna att lösa kluriga uppdrag tillsammans. Under spelets gång låses successivt nya nivåer upp, med stegrande svårighetsgrad. Målet är att klara av utmaningarna, samla på sig viktiga ledtrådar och till slut lyckas med den sista utmaningen för att ”ta sig ut ur rummet”.

En hacker har lyckats bryta sig in företagets servrar och lagt beslag på era datafiler. Han hotar att radera filerna inom 45 minuter. Men hackern är inte ute efter pengar, han vill testa era kunskaper med ett antal utmaningar. Om ni visar er värdiga och löser uppdragen i tid lovar han att låsa upp filerna.

Spela i grupper om 3-5 personer, med hjälp av valfritt videokonferenssystem. Lagledaren kör spelet på sin browser och delar sin skärm med
de andra spelarna. Under spelets gång löser deltagarna kluriga uppdrag tillsammans. Alla spelare har dessutom fått personliga ledtrådar, så lagarbete är superviktigt för att klara spelet.

Mot en extra avgift kan vi anpassa spelet genom att lägga in frågor som handlar om er. Det kan vara delar av strategin, era värderingar, mångfald eller mer praktiska övningar kopplade till just er verksamhet.

  • Online
  • Distans
  • Utmanade
  • Teambuilding

Denna aktivitet utförs inomhus.

Alternativ 1

1 timme

Beat the Hacker

 

 

Per person: 199 kr

Startavgift(400: 2.000 kr

Alla priser är exkl. moms