Old Town Challenge

Lättsamt och roligt

495 kr

Artikelnr: Inte tillgänglig.

Old Town Challenge är en lättsam och kul aktivitet i en historisk miljö. Den ärenergifylld och går ut på att lösa uppdrag med stor variation. Det kan vara allt från ett fotouppdrag till att ni får hitta något i er omgivning för att lösa upp nya utmaningar.

Det finns totalt 100 olika uppdrag att lösa i Gamla Stan. Alla uppdrag är värda olika poäng och varvas med frågor om historiskt intressanta platser som deltagarna ska söka upp. Spelet är både socialt, intensivt och ger många aha
upplevelser och nya kunskaper om Gamla Stan! Fel svar ger poängavdrag och man kan svara ”pass” för att hoppa över frågan det gäller att prioritera rätt för att
maximera sina poäng! Den grupp som är mest kreativ brukar ro hem segern. Det lag som oftast står som vinnare i slutändan har förstått sig på styrkan av samarbete, en vilja att vinna, kreativitet och oftast de som har kul med varandra!

Denna aktivitet kräver att ni är minst 12 personer.

 

  • Kreativt & energifyllt
  • Skapar samarbete
  • Lättsamt och roligt
  • Utmanande

Denna aktivitet utförs utomhus. I vissa fall kan vi arrangera detta inomhus men det kräver mycket utrymme och godkännande av konferensanläggning eller liknande.

Alternativ 1

1.5 timme

Old Town Challenge

 

 

Per person: 495 kr

Startavgift(200: 5.500 kr

Alla priser är exkl. moms