T40 Sightseeing

Upptäck skärgården

295 kr

Artikelnr: N/A.

En stad byggd på öar upptäcks bäst från vattnet. Vår T40 är specialbyggd och anpassad för sällskap som prioriterar bekvämlighet och vacker utsikt.

Denna tur startar och slutar i centrala Stockholm. Båten tar er ut i skärgården i hastigheter på uppemot 40 knop!
Denna tur bjuder på vackra stadsmiljöer och natursköna skärgårdsområden. Vår erfarna förare tar er fram tryggt
och säkert genom skärgården som om det vore deras egen bakficka.

Du kan välja mellan att sitta inne i vår varma kabin eller ute på däck. Det finns självklart flytvästar, varma jackor och
fleeceplädar till alla.

Båten tar upp till 12 passagerare. Är ni fler kan ni välja till RIB eller stridsbåt.
Priset gäller med start/stopp Stockholms hamn.

  • Bekvämt
  • Naturupplevelse
  • Bästa sättet att uppleva skärgården

Våra turer startar och avslutas i Stockholms hamn om inget annat är överenskommet. Upphämtningsplatser: Kastellholmen (http://kartor.eniro.se/m/P83yD) Strandvägen, Kajplts 17 (http://kartor.eniro.se/m/50f9g) Kungliga slottet (https://kartor.eniro.se/m/a8vrD) Som gäst ombord våra båtar får ni låna all nödvändig utrustning och klädsel.

Alternativ 1

1 timme

T40

 

 

Per person: 295 kr

Startavgift per båt(12: 7.000 kr

Alla priser är exkl. moms

 

Alternativ 2

2 timmar

T40

 

 

Per person: 295 kr

Startavgift per båt(12: 10.000 kr

Alla priser är exkl. moms

 

Måste jag betala om ni ställer in?

Det är högst ovanligt att vi ställer in våra båtturer pga av vädret. Om vi mot förmodan skulle ta ett sådant beslut får ni pengarna tillbaka eller boka om turen till ett annat datum.

Hur många får plats på stridsbåten?

Vår stridsbåt rymmer 12 gäster.

Är priserna ink moms?

Nej, alla priser är ex moms eftersom vi riktar oss främst mot företagsmarknaden. Vill du se ink moms priserna kan du lägga till produkten i varukorgen och när du besöker kassan finns möjligheten att visa priserna ink moms.      

Säljer ni till privatpersoner?

Vi säljer inte enstaka platser till privatpersoner. Detta gäller båt- och helikopterturer. Om ni vill boka direkt med oss måste ni chartra hela båten eller helikoptern. Vill ni köpa enstaka platser ber vi er kontakta vår partner Live it som säljer presentkort på både båtturer och helikopterturer.

Vad är det för skillnad att åka stridsbåt jämfört med RIB?

I stridsbåten kan man sitta både utomhus på akterdäck samt inne i en uppvärmd kupé. Stridsbåten har en maxfart på 45 knop medan RIB-båten har en toppfart på 60 knop. Stridsbåten har dock vattenjet vilket möjliggör snabba och tvära manövrar för de som önskar detta. Fartupplevelsen är större i en RIB jämfört med stridsbåten.