Uppdraget med RIB

Tävling på land & vatten

695 kr

Artikelnr: N/A.

Uppdraget är som gjort för att skapa samhörighet & öka förståelse för varandra. Svagheter blir till styrkor när vi samarbetar och kom ihåg att en kan mycket men fler kan mer!

Den sanna metoden för lyckas hittar vi oftast med hjälp av andra. Av den anledningen är det inte så konstigt att Uppdraget är en utav våra mest populära och uppskattade aktiviteter. Det är en lagtävling i högt tempo där laget ställs inför ett antal utmaningar. Varje uppdrag är värt olika mycket poäng och av olika karaktär vilket innebär att laget måste prioritera och dra fördel av allas olika förmågor för att samla så många poäng som möjligt.

Med hjälp av diverse material inklusive kamera, sjösäck har ni till uppdrag att lösa olika problem tillsammans. Ni kommer snart bli varse om att uppdragen ställer olika krav vilket gör att allas förmågor och olikheter är till en fördel! Kreativitet, lösa gåtor och bygga är ett smakprov på vad som kan tänkas dyka upp. Tävlingen avslutas med en gemensam målgång där lagen får redovisa några av uppdragen. I detta upplägg kommer lagen att någon gång under tävlingen att få ca 10 minuters fartfylld färd i en RIB.

  • Lagtävling
  • Prova på RIB
  • Guldmedaljer till vinnarna

Denna aktivitet sker utomhus och kan genomföras året runt. Vi rekommenderar kläder efter väder.

Alternativ 1

2 timmar

Uppdraget med RIB

 

 

Per person: 695 kr

Startavgift(300: 14.000 kr

Alla priser är exkl. moms