RIB – Grillkväll på Fredriksborg

Grillkväll

895 kr

Artikelnr: N/A.

Denna tur startar i centrala Stockholm. RIB båten tar er ut i skärgården i svindlande hastigheter på uppemot 60 knop. Denna RIB tur bjuder på vackra stadsmiljöer och natursköna skärgårdsområden.
Efter ca 40 min angör vi bryggan nedanför Fredriksborg. Miljön är svårslagen med de historiska byggnaderna i kombination med en fantastisk sjöutsikt. Nu väntar en fantastisk grillvkäll.

Ni väljer själv bland kalla tillbehör och kockarna serverar er det varma direkt vid grillen. Middagen innehåller läckerheter för alla – kött, kyckling, fisk och vegetariskt från grillen, kalla sallader, såser, frukt och bröd/smör. Det hela avslutas med ljuvlig framdukat dessert och kaffe/te. Efter middagen tar RIB-båten er tillbaka till city.

Dryck tillkommer.

Båtarna rymmer 12 personer.

Min. 10 personer

  • Grillkväll i historisk miljö
  • 40 min från city
  • Fantastisk utsikt

Våra turer startar och avslutas i Stockholms hamn om inget annat är överenskommet.
Upphämtningsplatser:

Kastellholmen (http://kartor.eniro.se/m/P83yD)

Strandvägen, Kajplts 17 (http://kartor.eniro.se/m/50f9g)

Kungliga slottet (https://kartor.eniro.se/m/a8vrD)

När ni väljer att åka med oss till Fredriksborg  får ni ta del av en fartfylld upplevelse utöver det vanliga. Som gäst ombord våra RIB-båtar får ni låna all nödvändig utrustning och klädsel.

Utrustning/klädsel: – Flytoverall/Skalställ om vattentemperaturen tillåter – Mössa – Goggles – Flyväst
Fakta om RIB-båten: Längd: 30 fot Besättning: 2 personer Antal platser: 12 passagerare Motorer: 2x300hk Toppfart: 60 knop Radar: Ja VHF: Ja Plotter: Ja

Alternativ 1

4,5 timmar

RIB t.o.r

Grillkväll

 

Per person: 895 kr

Startavgift per RIB(12: 17.000 kr

Alla priser är exkl. moms

 

Vanliga frågor om våra ribbåtssturer

Måste jag betala om ni ställer in?

Det är högst ovanligt att vi ställer in våra båtturer pga av vädret. Om vi mot förmodan skulle ta ett sådant beslut får ni pengarna tillbaka eller boka om turen till ett annat datum.

Vad rekommenderar ni för klädsel när man åker RIB?

Det krävs ingen speciell klädsel förutom bekväma skor. Ni får låna flytoverall eller skalställ av oss. Dessutom får ni en mössa av oss som ni får behålla som ett minne.

Är priserna ink moms?

Nej, alla priser är ex moms eftersom vi riktar oss främst mot företagsmarknaden. Vill du se ink moms priserna kan du lägga till produkten i varukorgen och när du besöker kassan finns möjligheten att visa priserna ink moms.      

Säljer ni till privatpersoner?

Vi säljer inte enstaka platser till privatpersoner. Detta gäller båt- och helikopterturer. Om ni vill boka direkt med oss måste ni chartra hela båten eller helikoptern. Vill ni köpa enstaka platser ber vi er kontakta vår partner Live it som säljer presentkort på både båtturer och helikopterturer.

Hur många besättningsmän finns det ombord

Våra RIB-båtar bemannas av en förare och en navigatör.

Finns det någon åldersgräns för att få åka RIB?

Nej, vi har ingen åldergräns för att få åka RIB. Vi kräver dock att passageraren kan nå ned med fötterna till durken (golvet) i båten. För detta krävs detta att man är ca 140 cm lång.

Blir man blöt när man åker RIB?

Lite småstänk kan absolut förekomma men man blir inte blöt.

Vad är det för skillnad att åka stridsbåt jämfört med RIB?

I stridsbåten kan man sitta både utomhus på akterdäck samt inne i en uppvärmd kupé. Stridsbåten har en maxfart på 45 knop medan RIB-båten har en toppfart på 60 knop. Stridsbåten har dock vattenjet vilket möjliggör snabba och tvära manövrar för de som önskar detta. Fartupplevelsen är större i en RIB jämfört med stridsbåten.

Vi har en deltagare som har rygg/nackbesvär, kan han/hon följa med på era båtar.

Vi avråder personer med rygg/nackbesvär att åka med i våra båtar.  

Vi har en deltagare som är gravid, kan hon följa med på era båtar?

Vi avråder gravida att åka med våra RIB-båtar.

Hur många ryms i en RIB?

Alla våra båtar (RIB, stridsbåt och segelbåt) tar max 12 passagerare/båt.

Om det blir dåligt väder, vad händer då?

Våra RIB-ar är utrustade med dubbla plottrar och radar vilket gör det möjligt att köra i mörker eller dimma. Våra gäster förses med flytoveraller, mössor, goggles och handskar som står emot regn och vind. Regn eller snö är inget hinder för oss eller våra passagerare. Båtarna är byggda och godkända för kraftig vind och hög sjö. Nu är det så att de allra flesta turer sker inomskärs och där är sjön sällan kraftig. Vi avbokar inte våra båtturer på grund av dåligt väder eller hård/ingen vind såvida det inte finns en uppenbar säkerhetsrisk. Om vi tvingas ställa in en tur utgår givetvis ingen debitering.

Hur snabbt går båtarna?

Våra RIB-båtar går i 60 knop.  

Graviditet och RIB

Vi avråder gravida att åka RIB oavsett vilket skede i graviditeten. Vi har haft gravida ombord utan att det påverkat graviditeten på något sätt. Beslutet ligger helt hos den gravida personen.